Dezvoltare personală

Cine sunt eu? De ce reacționez astfel? Care sunt valorile în care cred? Cum îmi imaginez relația ideală? Ce anume îmi place să fac în viață? Ce mă face fericit? Ce obiective îmi propun să realizez și cum le pot atinge? Ce influență are trecutul asupra vieții mele actuale?

Personalitatea, valorile, calitățile și defectele formează o „busolă interna” care ne poate ghida în viață. Descoperind cine suntem, putem câștiga încredere în noi, putem face alegeri mai bune, putem fi mai fericiți în viață. Cunoașterea punctelor slabe ne dă ocazia să lucrăm pentru a deveni mai capabili.

Dezvoltarea personală presupune:

 • să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine;
 • să ne descoperim propria identitate;
 • să ne dezvoltam talente și abilitați;
 • evoluția pe planul relațiilor cu cei din jur;
 • deblocarea întregului potențial;
 • elaborarea unor planuri de viață;
 • împlinirea aspirațiilor;
 • îmbunătățirea stării de sănătate;
 • creșterea încrederii în propriile forțe;
 • o evoluție în plan profesional;
 • consolidarea stilului de viață;

În procesul de dezvoltare personala poți identifica blocajele și poți găsi căi pentru a le înlătura. Intrând in contact cu propriile emoții, cunoscând mai bine modul în care reacționezi, poți gestiona cu o mai mare ușurință provocările vieții de zi cu zi.

Cu timpul, iți poți crea propriul stil, care sa fie cât mai autentic, mai apropiat de nevoile și dorințele tale.

Citind cărți, audiind materiale motivaționale, mergând la cursuri, poți să faci pași importanți în această direcție, cea a dezvoltării personale. Poți conștientiza anumite aspecte, însă deseori schimbarea vine mai greu.

Fiecare dintre noi suntem persoane unice. De aceea, ședințele față în față, în spațiul protejat al cabinetului de psihoterapie, sub îndrumarea unui psihoterapeut cu experiență, aduc cele mai bune rezultate. Folosirea unor metode, tehnici și programe specifice pentru fiecare persoană la momentul potrivit, conduce la succesul dorit. Relația de încredere, creata între cei doi protagoniști, ajută la creșterea personală.

Daca dorești să faci schimbări în propria viață, să devii mai echilibrat și mai fericit, să îți atingi potențialul maxim poți apela la ședințe de dezvoltare personală.

Descoperă și alte servicii de psihoterapie, de la cea individuală la ședințe de grup. Serviciile sunt disponibile și online pentru un plus de comfort și flexibilitate.

 

Citind articolele de mai jos poti gasi informatii utile:

DESPRE MINE

PSIHOTERAPEUT

Cred ca fiecare dintre noi are dreptul la viata pe care si-o doreste, cred ca schimbarea ne este la indemana si mai cred ca psihoterapia este un ajutor pentru a gasi si a ajunge sa traim ceea ce visam. Este un pas curajos spre echilibru, fericire si schimbare.

Semantura Cristina Zamfir

+40744 310 310

psihologcristinazamfir@gmail.com


ULTIMELE ARTICOLE

CAUTĂ

SERVICII

ABONARE NEWSLETTER

MĂ GĂSIŢI ŞI PE FACEBOOK

Imaginează-ți cum ar fi dacă…

În loc să te simți stresat și îngrijorat te-ai simti împlinit și echilibrat?
În loc să te simți singur și neputincios te-ai simți iubit și puternic?
În loc să te simți respins și vinovat în relația cu cei din jur, te-ai simti încrezător și conectat cu oamenii la care ții?