Despre mine

Simți ca ai o durere pe care nu o poti împărtași cu cei din jur? Sau poate ești într-un moment cand nimeni nu te întelege? Ești nesigur în ceea ce privește viitorul? Te simti blocat? Poate te-ai deschis cuiva și te-ai simțit respins. Sau un eveniment tragic te-a afectat. Scopul meu este să înțeleg ce te nelinișteste și împreună sa găsim o cale astfel încat să îți fie bine. Să te ascult fara să te judec. Să îți fiu alături într-o perioada dificilă a vieții. Să te ajut sa te înțelegi pe tine și pe cei din jur. Să te însotesc pe drumul schimbării, oricare ar fi el, cel ales de tine.

Pasiunea mea este să lucrez cu oameni care trec sau au trecut prin experiențe dificile, traumatice chiar. Le ascult poveștile și le inspir speranța. Ii ajut să creeze, piesă cu piesă, puzzel-ul vieții lor, cu evenimente, emoții, gânduri și reacții. Un puzzle ce odată realizat, îi ajută să se deblocheze, să înțeleaga, să mearga mai departe pe un drum nou, mult visat.

In urma unor evenimente nefericite, am trecut prin momente în care am simțit nevoia de a avea pe cineva alături, cineva care să mă asculte și să mă înțeleagă, să fie acolo lânga mine fara să-mi dea sfaturi sau să se lamenteze. Nu am găsit pe nimeni atunci, insă după un timp am decis să ajung eu însămi un sprijin pentru oamenii care vor întâmpina, în viața lor, așa cum mi s-a întâmplat și mie, momente de criză, de panică, de debusolare totală. Așa am ajuns psihoterapeut, deși inițial m-am pregatit pentru o altă carieră.

Am absolvit Facultatea de Psihologie, apoi am început o lungă perioada de pregătire în psihanaliză, în psihoterapie integrativă, dar și de autocunoastre. O pregătire pentru a le fi de ajutor celor din jur, însă și mie în acelasi timp. Consider că este esențial pentru un psihoterapeut să se cunoască mai întâi pe sine. In caz contrar, poate să nu îi ințeleaga pe cei din jur sau, uneori, chiar să facă rău fara să își dea seama. Cu timpul am capătat experiență, întâi într-un centru de plasament, iar apoi și zi de zi, în lucrul cu oamenii din cabinet. Sunt de părere că experiența mea de viată mă ajută de cele mai multe ori să înțeleg mai bine ce trăiește cel din fata mea, deși am în vedere că fiecare dintre noi simte diferit evenimentele prin care trece.

Mulți dintre cei cu care am lucrat și-au refăcut viața după relații în care au fost abuzați fizic și emoțional. Au putut tranșa problema infidelității sau au putut duce, cu seninătate, pană la capăt, o boala grea, dincolo de regrete. Alții au trecut peste infertilitate, au scăpat de atacurile de panică și au găsit jobul mult dorit. Poti citi câteva dintre impresiile lor în rubrica “testimoniale”.

Misiunea mea este să ajut! Eu sunt Cristina Zamfir și imi doresc sa fiu aproape de sufletul celui din fața mea! Mă poți contacta dacă consideri că un demers psihoterapeutic ți-ar fi de ajutor și vrei să ne cunoastem. Primul pas este să îți faci o programare

Despre Cristina Zamfir

Specializări profesionale:

  • Psihoterapeut autonom
  • Psiholog clinician autonom
  • Formare în psihanaliză
  • Formare în psihoterapie integrativă
  • Formare în psiho-oncologie
  • Formare în psihoterapia adolescentului și copilului
  • Master în psihologie clinică și consiliere

DESPRE MINE

PSIHOTERAPEUT

Cred ca fiecare dintre noi are dreptul la viata pe care si-o doreste, cred ca schimbarea ne este la indemana si mai cred ca psihoterapia este un ajutor pentru a gasi si a ajunge sa traim ceea ce visam. Este un pas curajos spre echilibru, fericire si schimbare.

Semantura Cristina Zamfir

+40744 310 310

psihologcristinazamfir@gmail.com


ULTIMELE ARTICOLE

CAUTĂ

SERVICII

ABONARE NEWSLETTER

MĂ GĂSIŢI ŞI PE FACEBOOK

Imaginează-ți cum ar fi dacă…

În loc să te simți stresat și îngrijorat te-ai simti împlinit și echilibrat?
În loc să te simți singur și neputincios te-ai simți iubit și puternic?
În loc să te simți respins și vinovat în relația cu cei din jur, te-ai simti încrezător și conectat cu oamenii la care ții?